Hirdetés

Killzone 2 - Jövő héten frissítik

|

Jövő héten Killzone 2 frissítés érkezik, melyben a többjátékos módot érintő problémákra kínálnak megoldást a fejlesztők.

Hirdetés

Hamarosan frissítés érkezik a Guerrilla Games gondozta Killzone második epizódjához, melyben kifejezetten a multiplayer játékmenetet érintő problémákat orvosolják a fejlesztők. Jövő hét elején számíthatunk az 1.21-es javítócsomagra, tartalmai között például megtalálhatjuk a Killzone 2 játékosok régóta hangoztatott kívánságát: ezentúl indíthatnak olyan mérkőzéseket is, melyben teljesítményüket és pontszámaikat nem regisztrálja a rendszer, így ranglistás helyezésüket nem befolyásolja némi késő éjszakai értelmetlen lövöldözés. Mindemellett a Guerrilla Games továbbra is komoly figyelmet szentel a Killzone 2 irányítására vonatkozó kritikákra, ugyanis soron következő frissítésük után esetlegesen kedveznek az irányítási mechanizmussal hadilábonálló rajongóiknak.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)