Hirdetés

Killzone 2 - Reflektorfényben a Saboteur

|

Elfogadható minőségű Killzone 2 videó érkezett, a Saboteur egy teljesen átlagos munkanapjába nyerhetünk betekintést.

Hirdetés

A legutóbb posztolt Killzone 2 videóban megismerkedhettünk a bétában található fegyverek tetemes részével, a fejlesztők ígéretei szerint midőn az Úr 2009-es évének februári hónapjának egy meghatározhatatlan napján végleges verziónak örülhetünk további vasköpőkkel köthetünk közelebbi barátságot. Ha emlékeim nem csalnak, akkor a fegyverarzenált prezentáló verzióból kimaradt sokak egyik kedvenc játékszere, mellyel tisztes lőtávolságból, lélegzetvisszafojtva szedegethetjük ki ellenfeleinket. A mesterlövészek legnagyobb örömére a következő Saboteur karaktert bemutató videóban megcsodálhatjuk a távcsöves csúzlit teljes életnagyságban. Habár a most következő Killzone 2 játékmenetet demonstráló filmecske minősége megegyezik a premiervetítéseken rögzített kalózfelvételekkel (csak olvastam róla...), a nézhető kategóriába tartozik vécéhangzása és sötét részei ellenére is.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)