Hirdetés

Killzone 2 - Rekord eladások és Steel & Titanium DLC

|

Bezsebelte minden idők legkelendőbb házi fejlesztésű PlayStation 3 játék címét a Killzone, habár az állítás ilyen formában pontatlan.

Hirdetés

A hatalmas várakozással övezett lövöldözős produktumnak first-party vetélytársaihoz képest a leggyorsabban sikerült átlépnie a félmilliós határt. Március közepéhez közeledve már több mint egymillió kópiát értékesítettek belőle, azonban megjelenését követő harminc nap folyamán sikerült feltornásznia magát 500.000 példány fölé.

Scott Steinberg termékigazgató elmondhatatlanul boldog, mint elmondta, egyáltalán nem érte meglepetésként a Killzone 2 utáni nagy volumenű kereslet. Néhány héttel korábban beszámoltunk a PlayStation 3 exkluzív alkotáshoz érkező letölthető tartalmakról, melyekről pontban éjfélkor lerántották a leplet.

Az április végén megjelenő Steel & Titanium névre keresztelt csomagba két pályát zsúfoltak bele: a New Sun vertikális harcokra kihegyezett játékmenetet kínál, míg a második aréna esetében száguldó Helghan vonatokon fogunk csatározni. A Guerrilla Games később nyilvánosságra hozta, már dolgoznak az újabb bővítményeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)