Hirdetés

Killzone 2 – Részletezték a nehézségi fokozatokat

|

A tapasztalt FPS játékosoknak érdemes lesz a Killzone 2 legnehezebb nehézségi fokozatán harcba indulni.

Hirdetés

A hivatalos SCEA fórumokon nyilvánosságra hozták (Seb Downie kérdezőbiztosnak köszönhetően) a Killzone 2 választható nehézségi szintjeit. Összesen négyfajta fokozaton tehetjük próbára magunkat, melyek közül a tapasztalt FPS játékosoknak érdemes lesz a rendelkezésre álló legnehezebb fokozaton nekiesni a játéknak, ellenben bekötött szemmel, minimális ellenállás nélkül végigtolható a játék. A különböző nehézségi szintek nem az ellenfelek számához köthetőek, hanem a fegyverek sebzéséhez és életünkhöz, ezzel sem most találkozunk először. Minél magasabbra helyezzük a lécet, annál többször fogunk fedezékek mögött bujkálni, ugyanis ellenfeleink stratégiát váltanak és kénytelenek leszünk jóval taktikusabban játszani. Könnyebb fokozaton sprintelés közben osztogathatjuk az egygolyós fejeseket. Recruit módban nyugodtan játékba küldhetjük barátnőnket, ugyanis minimális kihívást jelent. A Trooper fokozat azoknak ajánlott, akik a Doom óta egyetlen FPS alkotással sem találkoztak, néhány helyen már megizzadhatunk. Veteran fokozatban érdemes nekiállni a végigjátszásnak, utána pedig következhet az Elite mód, melyet csak akkor oldhatunk fel, ha bármilyen nehézségi szinten teljesítettük a játékot. Majd a demóban ráéreztek.

kz2_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)