Hirdetés

Killzone 2 - Röviddel megjelenése után frissítik

|

A február végén debütáló Killzone második részéhez meglehetősen gyorsan összeeszkábálnak majd egy DLC csomagot.

Hirdetés

Közeledünk a Killzone 2 megjelenéséhez, mint tudjuk, kontinensünkre február huszonötödikén megérkezik a hollandiai Guerrilla Games fejlesztette játék, melynek demóját azonnal darabokra marcangolták a türelmetlen rajongók, legtöbben lehetséges hibákat kerestek, és találtak. Az elmúlt hetekben lecsengett a demonstrációs verzió tanulmányozása, jelen pillanatban összemérik grafikáját szinte minden kiadott és megjelenés előtt álló vizuális Kánaánt felmutató húzónévvel, magyarán folyamatosan pörgetik nevét. Jó ideg megmarad az egyik legnépszerűbb témának játékoskörökben, ugyanis megjelenése után röviddel már elérhető lesz hozzá az első tartalomfrissítés. Letölthető tartalmairól pontos részleteket nem kerültek nyilvánosságra, vélhetően új pályákkal szolgának majd a fejlesztők. Isten ments, nem PS3 közösség elleni bűnként, de valamiért úgy érzem, hogy a demóban felmerült problémák láttán a Guerrilla Games úgy látja helyesnek, hogy DLC keretében orvosolja majd az esetlegesen felmerülő Killzone 2 problémákat. Vélemények, kövezés?

killzone2_3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)