Hirdetés

Ingyenes lesz a Killzone: Shadow Fall multija

|

A Sony azzal szeretne kellemes ünnepeket kívánni a PS Plus előfizetőknek, hogy átmenetileg ingyenessé teszi a Killzone: Shadow Fall egy részét.

Hirdetés

December 13-án hazánkban is megjelent is a PlayStation 4 és vele együtt a nyitókínálat részeként a Killzone: Shadow Fall, amelyet még a premier előtt jól leteszteltünk.

Chavát akkor meggyőzte a többjátékos mód, amibe bármelyik PlayStation Plus előfizető szabadon becsatlakozhat az ünnepek alatt, mivel a Sony december 28 és 31 között ingyenesen elérhetővé teszi számukra a Killzone: Shadow Fall csoportos élvezeteit. A követelmény csupán egy PlayStation 4 és egy PS Plus megléte, de akkor sincs para, ha letöltve és kipróbálva a multiplayert kedvet kaptatok a kampányhoz is, mivel azt is telepíti a rendszer, a vásárlás után magától feloldódik a tartalom, nincs szükség semmilyen utólagos töltésre.

Szerintetek ez megfelelő ajándék a Sonytól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)