Hirdetés

Killzone: Shadow Fall - eitten' a jövő

|

Egy csokornyi új képpel bővült a PlayStation 4-exkluzív Killzone: Shadow Fall, amikből elég egyértelművé válik, hogy nem hiába várjuk a következő generációt.

Hirdetés

Minden eddiginél több múlik azon, hogy a Killzone: Shadow Fall mennyire szeretteti meg magát a felhasználókkal, hiszen a PlayStation 4 a nyitócímei közül elveszítette már a DriveClub-ot és a Watch Dogs-ot is, tehát nagy a nyomás a Guerrilla Games fejlesztőin, de a most közzé tett next-gen képek alapján azt mondanánk, hogy jól veszik majd az akadályt.

A Killzone: Shadow Fall alábbi képkockái egytől-egyig azt bizonyítják, hogy a PlayStation 4 még számtalan kellemes percet fog majd okozni nekünk exkluzív játékaival, egyúttal megcsodálhatjuk a Guerrilla Games alkotásának fegyverfelhozatalát is. Valahogy ilyennek képzelünk el egy next-gen címet:

A Killzone: Shadow Fall november 29-én érkezik, de mi csak december 13-tól kóstolhatunk majd bele a következő generációba.

 

 

Ti mit gondoltok a képekről? Ez már valóban next-gen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)