Hirdetés

Kínában is megjelenhet a Mists of Pandaria

|

A World of Warcraft legújabb kiegészítője zöld utat kapott a kínai kormánytól.

Hirdetés

Mint tudjuk, az ázsiai országban számos weboldal és internetes szolgáltatás kerül betiltásra kisebb-nagyobb jelentősségű indokokkal, a WoW: Mists of Pandaria viszont bárki számára elérhető lesz.

Az ottani forgalmazó, a NetEase közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy ugyan nem az európai megjelenéssel egyidőben, de előbb-utóbb Kínában is elstartol a World of Warcraft széria negyedik kiegészítőjének forgalmazása. Ez az esemény pénzügyi szempontból sem elhanyagolható, ugyanis a kínai internet-felhasználók több mint hatvan százaléka játszik valamilyen online játékkal, ami az 540 milliós közösségből 324 millió potenciális előfizetőt jelent. A Mists of Pandaria szeptember huszonötödikén jelenik meg hazánkban, azok pedig, akik nálunk rendelik elő, extrákkal is gazdagodhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)