Hirdetés

Kínai kalózok dupla Blu-ray átverése

|

Felejtsük el a másolt DVD-ket, már Blu-ray lemeznek látszó tárgyakat is árulnak. Nem Blu-ray, de HD, és a védelmet...

Hirdetés

... is feltörték.
A kínai filmkalózok elérkezettnek látták az időt, hogy nagy felbontásra váltsanak. Ugyan a tőlük származó HD kalózkópiák nem Blu-ray nyersanyagra íródnak - azok még túl drágák lennének hozzá -, és nem is olyan nagy felbontásúak, mint az eredeti Blu-ray korongokon lévő mozifilmek. Viszont elég jó minőségűek, hogy átrázzák vele a vásárlókat, a filmipar pedig felhúzza a pajzsokat, és harci riadót fújjon.

chinesepirates.jpg


A kínai Senzenben még a múlt hónapban ütött rajta a rendőrség egy raktáron, ahol éppen hamisított, a Blu-ray filmekével azonosnak látszó tokokba csomagoltak HD felbontású hamisított lemezeket. Mindössze nyolcszáz lemezt sikerült lefoglalni, de a filmstúdiók érdekvédő szervezete szerint ez volt az első eset, hogy ilyen formátumú lemezeket találtak Kínában.

Tovább a teljes cikkhez:>>>
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)