Hirdetés

Kinect- és PlayStation Eye-kompatibilis mocap szoftver a Steamen!

|

A Kinect-et és a PlayStation Eye-t is támogató mozgáskövető szoftvert adtak ki Steam-en - három különféle csomagban vásárolható meg.

Hirdetés

A motion capture technika, azaz a mozgáskövető rendszer már jó ideje a játékfejlesztők és filmes szakemberek egyik ütős eszköze. Ugye, ez az, amikor a színész belebújik a szenzoros ruhába, a számítógép pedig átviszi a mozgását a CGI-képre - így készült például Lara Croft élethű mozgása a Tomb Raider-ben, s ezt használták az Avatar kék cicusai... khm... na'vi-jai esetében is.

A technológia elég drága mulatság - az iPi Mocap Studio 2 viszont támogatja a Kinect és PlayStation Eye kameráit is. Ez azért örvendetes, mert végre viszonylag olcsón juthatnak ehhez a módszerhez független fejlesztők is.

A Steam felületén megvásárolható szoftver három csomagban kapható: iPi Mocap Studio 2 Express, iPi Mocap Studio 2 Basic és iPi Mocap Studio 2 Standard. A 229, 465 és 929 Eurós csomagok most 25% kedvezménnyel érhetőek el. Reméljük, tényleg beválik, és több kisebb fejlesztőtől várhatunk jobbnál jobb játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)