Hirdetés

Kinect for Windows - idén leáll az eredeti eszköz gyártása

|

Az újgenerációs modell ezzel teljesen átveszi majd az előd helyét a PC-s plaformon.

Hirdetés

2014 októberében lett használható a Windows platformon is az Xbox One-hoz készült, frissített Kinect. Ennek kapcsán a 2012-ben kiadott, az eredeti szenzort használó Kinect for Windows forgalmazása szinte feleslegessé vált, így ezt 2015-ben be is fejezi a Microsoft.

A kapcsolódó blogra feltett posztban leírták, hogy az új fejlesztői csomag bétaverzióját már tavaly júliusban kiküldték, hogy segítsék a már meglévő windowsos Kinect-alkalmazások átalakítását, hogy azok az új szenzorral is kiválóan működjenek.

A csapat annak ellenére is rendkívül lelkes, hogy az Xbox-felhasználók enyhén szólva sem lelkesedtek a kütyüért, nem kis részben köszönhetően annak, hogy nem kis mértékben dobta meg a Kinect a konzolcsomagok árát. A poszt szerint a csapat hisz abban, hogy az új Kinect még több lehetőséget ad a szenzort eddig is rendkívül kreatívan használó fejlesztőknek.

Ti használtatok már Kinectet PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)