Hirdetés

Kinect - Kínában betiltva

|

Kína betiltja ezt, Kína betiltja azt; Kína mindent betilt. Most épp a Kinect van soron.

Hirdetés

Legálisan biztosan nem lehet majd megvásárolni a kommunista Kínában a Microsoft új mozgásérzékelős kütyüjét, a Kinectet, tekintve hogy maga az Xbox 360 is feketelistán van.

Michel Van Der Be a Microsoft China vezetője bejelentette, hogy a Kínai Kulturális Minisztérium 2000-ben született döntésének értelmében semmilyen videojáték-kiegészítőt és kelléket nem lehet forgalmazni az országban, így erre a szomorú sorsa jut a Kinect is. Mondjuk ahogy a legújabb Windows 8-as pletykák felröppentek, az új hardvert akár számítógépünkhöz is csatlakoztathatnánk, de kötve hiszem, hogy ez meghatná Mao népének vezetőit. Ezt már nem Michel Van Der Be mondta de azért jó ha tisztában vagyunk vele, hogy a kínai feketepiacon azért virágzik a konzolok, és ezen belül az X360 piaca, és ahol várhatóan a Kinect is kiköt majd. Szomorú. Mi azért kapunk majd belőle, november 4-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)