Hirdetés

Kinect: KIPRÓBÁLTUK! Videócikk

|

Végre valahára kipróbálhattuk a Kinect-et, az Xbox 360 mutogatós kontrollerét, és le is videóztuk nektek.

Hirdetés

Az ember ugye szívesen nézegeti ezeket a sajtóközleményeket, elképzeli, hogy milyen lesz a cucc, viszont ma délelőtt végre kipróbálhattuk azt, amiről eddig éveken át csak olvastunk: a Kinectet.

Készítettünk róla egy alapos videóösszeállítást, hogy ti is lássátok, hogy hogyan is működik ez az eszköz valós körülmények között, illetve megkérdeztük Vígh Attilát, az MS marketing menedzserét, hogy mi a truváj a cuccal kapcsolatban.
Ami az interjúból kimaradt, de nagyon-nagyon fontos: a Kinectes játékok kezdőárai a nagyon szimpatikus 9990 forintos kategóriában lesznek, amire nem tudok mast mondani, csupán annyit: végre! Ez természetesen a csak Kinectes játékokra vonatkozik, az olyan "Better with Kinect" címekre, mint pl. a Fable 3, nem. De azért a Fable 3 is várós!
És akkor most a videó:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)