Hirdetés

Kinect Star Wars előrendelői akció és Launch party a GameShop-ban

|

Újabb GameShop Launch Party a GameStar kiemelt támogatásával, melyben a Kinect Star Wars-t már 8.500 Ft-tól megvásárolhatod a helyszínen!

Hirdetés

2012.04.02-án, hétfőn fergeteges Kinect Star Wars Launch partyra várunk Darth Vader-rel és Leia-val a II. kerületben a Margit körút 62-es szám alatt este 20:00 órától a GameShop-ban!



A GameShop előrendelői akciójában 8500 Ft-ért tiéd lehet a Kinect Star Wars, ha a bulin vásárolod meg a játékot, természetesen ajándék pólóval, poszterrel és DLC-vel! Ha nem tudsz eljönni a rendezvényre, de a GameShop-nál rendeled elő a játékot és a megjegyzés rovatba beírod, hogy GameStar, a 9500 Ft-os ár mellé ingyen házhozszállítással kedveskednek neked!
 - Kipróbálható Kinect Star Wars, Kvízjáték, Tombola, Star Wars érdekességek Duncan-től!
 - Ajándék meglepetés a jelmezben érkezőknek, amiről hétfőn rántjuk le a leplet!
 - Gyönyörű hostess lányok emelik a hangulatot és szórakoztatnak a bulin az éjféli átvételig!
 - Az ugrálás alatt elhasznált erőt a Red Bull pótolja, amit mindenki ajándékba kap, aki a rendezvényre ellátogat.
 - Gyere el és pózolj az 501-es Légió ikonikus Star Wars hőseivel, aminek az eredményét később a GameShop Facebook oldalán tekintheted majd meg, a legjobban sikerült képekért szintén jutalom jár!
 - Vedd át az elsők között az év legjobb mozgásérzékelős Star Wars játékát, mely garantáltan középpontja lehet a legnagyobb buliknak!



Várunk szeretettel a GameShop idei második rendezvényén 2012.04.02-án 20:00 órától a Kinect Star Wars Launch Partyra, ahol kipróbálhatod a játékot és már a megjelenés napján éjféltől tiéd lehet a legújabb Star Wars szoftver az ajándékokkal, amelyekhez a hostess lányoktól juthatsz hozzá az ingyen Red Bull-lal együtt.

Helyszín: 1027 Budapest Margit körút 62Start: 2012.04.02 20:00
Facebook: Gameshop Kinect Star Wars Launch Party
Megrendelés: Kinect Star Wars - 8500 Ft-tól
Előző Launch Party képek: Forza 4 Microsoft Launch Party



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)