Hirdetés

Kinect támogatást kaphat a Gears of War

|

Meg nem erősített hírek szerint valamelyik, talán mindegyik Gears of War játékkal kompatibilis lesz a Microsoft kontroller nélküli mozgásérzékelője.

Hirdetés

Bár korábban az Epic határozottan cáfolta, hogy a 2011 őszére halasztott Gears of War 3 támogatná a Kinect szenzort, ismét szárnyra kaptak a mozgásérzékelős extrát érintő pletykák.



A hírt az IGN szellőztette meg anonim, ám megbízható forrásra hivatkozva. A névtelen pacsirta arról dalolt, hogy a Microsoft a Spike TV közelgő díjátadóját, a Video Games Awards rendezvényét használja majd fel arra, hogy bemutassa új akciójátékait, amelyek közül több is Kinect támogatásban részesül. Közülük is kiemelte az Epic fejlesztését, egy Kinekt-kompatibilis Gears of Wart-t, amiről még nem derült ki, hogy a módosított első, második részről, netán a Gears of War 3-ról, vagy a sorozat egy egészen új tagjáról van-e szó.



Amennyiben igaz a hír (És miért ne lehetne az?), akkor a jövőre érkező Xbox 360 exkluzív akciójátékok közül a Crytek-féle kaszabolós Kingdoms lebeg még lelki szemeim előtt olyan játékként, amelyik Kinect segítségével is élvezhető lehet.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)