Hirdetés

King Arthur - Demó

|

Hogy is feledkezhettünk meg róla: megjelent a King Arthur demója. És még rímel is.

Hirdetés

Barátaink a Neocore-nál a közelmúltban ország-világ előtt bebizonyították, hogy mára RTS-nagyhatalommá váltunk. Tesztünk során az eddigi legjobb magyar játék címét is elnyerő King Arthur most azok számára is kipróbálható, akik nem hiszik el egyből ezeket a hangzatos szavakat.

Pár napja a hazai gárda már a tudomásunkra adta, hogy nagyon-nagyon hamar elérhetővé válik majd a King Arthur demója, de hogy ennyire hamar, azt még mi sem gondoltuk volna. Mert a dátumozásokat áttekintve kiderül, hogy az még aznap meg is történt. Így némi fáziskéséssel bár, de mi is egy kis King Arthur demózásra hívunk most mindenkit. A 2 gigásra hízott csomagért az alábbi helyek egyikére fáradjatok:

Worthplaying

Fileplanet

BigDownload

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)