Hirdetés

King Arthur - Ingame trailer

|

Igen erős nyálcsorgatásra ingerlő King Arthur videót találtunk, nézzétek meg Ti is!

Hirdetés

Mindig öröm hazai játékról hírt adni. Legfőképpen akkor, ha a szóban forgó játék annyira atomkirály lesz, hogy mindenki az állát fogja keresgélni napokig, ha egyszer megjelenik. Az érdekes, szerepjátékos elemeket bőven alkalmazó, mégis alapvetően stratégiai játék bizton számíthat mindenféle díjakra és elismerésre. A hazai NeoCore csapat gondozásában készülő alkotásból láthatunk most egy kis ízelítőt, és bizony azt kell mondanunk, hogy így első ránézésre hibátlan. A csaták kellően grandiózusak, a grafika tökéletes, és amennyiben hihetünk a NeoCore-os srácoknak, a játékmenet is teljesen egyedi lesz. Márpedig miért ne hinnénk, ugye? Az eddigi hírek alapján a King Arthur egy innovatív játék lesz, üde színfolt a stratégiai játékok palettáján. Kicsiny magyar szívünk büszkén doboghat tehát, miközben sasoljuk a videót a tv.gamestar.hu oldalon.

 

kingarthurtv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)