Hirdetés

King Arthur - Magyarok emelik Artúr király fényét

|

A Budapesten található NeoCoreGames fejlesztőstúdiójában készül az Artúr Király legendás történetét feldolgozó játék.

Hirdetés

Artúr király legendákkal körbeszőtt karrierjét itthoni fejlesztőcsapat dédelgeti, néhány nappal ezelőtt beszámoltunk a NeoCoreGames következő villanásáról, melyben egymással kölcsönhatásban lévő stratégia és szerepjáték ízesítésű alapanyagokra bukkanhatunk, koktélunk elszürcsölésére még várnunk kell körülbelül fél évet. A King Arthur fejlesztései három évvel ezelőtt kezdődtek, hazánk fiai eldöntötték, átveszik a szerepjátékok és stratégiák legvonzóbb játékelemeit, majd az így kapott átlagos matériát feldobják számos eredeti ötlettel és fantasztikus képi világgal ábrázolják Britannia évszázadokkal ezelőtti vidékeit. Ismét megkoronázhatjuk magunkat, Artúr királyt irányítva lenyugtathatjuk a háborúskodó feleket és fejdíszünk alatt egyesíthetjük a provinciákat, megszerzett területeinket.

arthur1.jpg
 

Visszaköszönnek a mindenki által ismert Artúr motívumok, a kerekasztal üres kőpadjait megtölthetjük lovagokkal, felettük kizárólagos parancsnoksággal rendelkezünk, küldjük őket füvet nyírni esetleg félelmetes kalandokba és kovácsoljunk belőlük felejthetetlen hősöket. Azonban vigyázzunk! Döntéseink kihatással vannak teljes környezetünkre, csak rajtúnk múlik, milyen formában fognak visszaemlékezni ránk, ha akarjuk nevünket legendák lenghetik körül, de választhatjuk népünk elnyomását is, lehetünk keresztények vagy pogányok.

arthur2.jpg
 

A NeoCoreGames fejlesztői leúsztak a kimerítetlen kelta és angolszász mitológiák legmélyebb bugyraiba, felhasznált anyagukhoz egyedi játékelemeket gyártottak, melynek eredményeképpen több mint 100 órányi játékidővel kecsegtet a King Arthur univerzuma. A körökre osztott stratégia 2009 első félévében kerül fel a boltok polcaira, és kizárólag PC-re jelenik meg, reméljük majd teljesen magyar nyelven. Érdemes ellátogatni a játék frissen megnyitott oldalára és átnyálazni a kiadott képeket a lokális tárlaton, esetleg ismét megtekinteni a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)