Hirdetés

King Arthur: The Druids bejelentés

|

A Paradox Interactive bejelentette a hazai fejlesztésű RTS-RPG második kiegészítőjét, amiben Wales druidái kapják a főszerepet.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt teljes játékunk volt a King Arthur, a hazai Neocore alkotása, amihez immáron a második kiegészítő készül King Arthur: The Druids címen.



Kiadója az a komoly stratégiákban utazó Paradox Interactive, amelyikkel a közelmúltban hosszú távú együttműködésről szóló megállapodást írt alá a Neocore. A Druids kiegészítőben a walesi druidák mellett vad és független törzsek, varázslók és Snowdonia gyökerei alatt nyugvó sárkányok bukkannak majd fel. A kampány története szerint Ryons király szeretné visszaállítani a régi hitet egész Britanniában, s örökre el akarja űzni a keresztényeket.



Aki beruház a Druids kiegészítőre, az egy új kampánnyal, szabad, sandbox-jellegű játékmenettel, harminc óránál is hosszabb tiszta játékidővel, összetett diplomáciai rendszerrel, négy új hőssel, három új különleges és három új sima egységgel, tíz új hősi képességgel, két új egységképességgel, húsznál is több egyedi tárggyal, valamint húsznál is több diplomáciai és harci küldetéssel számoljon. Megjelenés valamikor az év vége felé.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)