Hirdetés

King of Fighters XII - Júliusban már verekedhetünk

|

Globális megjelenéssel számolhatnak a King of Fighters rajongók, júliusban érkezik a tizenkettedik epizód.

Hirdetés

Júliusra időzítettek a King of Fighters tizenkettedik epizódjának globális megjelenését, így ugyanaznap hozzájuthatunk, mint amerikai vagy ázsiai kollégáink. Először 1994-ben hallhattunk az SNK Playmore verekedős alkotásáról, már amennyiben rendelkeztünk a Japánban terjesztett és összeeszkábált, szintén SNK vállalatát dicsérő Neo Geo konzolmutáció valamelyikével. Debütálását követő esztendőkben rendre folyatásokkal és kiegészítőkkel bombázták a King of Fighters fanatikusokat, kevés olyan rendszert találhatunk, melyen nem tette tiszteletét a játék. Idén történelmi fordulóponthoz érkezett a széria, ugyanis júliusban megfertőzi a PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereket. Alapvetően minden maradt a régiben, persze grafikáját korunk követelményeihez igazították. Eltűntették az állandóan visszaköszönő sprite-okat, helyettük nagyfelbontásban élvezhetjük a harcosok bicepszeit, ellenben megmaradtak a kézzel rajzolt, gyönyörű hétterek. Akik eddig nem találkoztak King of Fighters epizódokkal ne reménykedjenek 3D-ben pompázó öklözésekre, a fejlesztők újfent 2D-s grafika mellett voksoltak.

 

 

 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)