Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - több mint 200 bugot javít a legújabb frissítés

|

A patch után sokkal jobb játékélményt nyújt a Warhorse Studios legutóbbi játéka.

Hirdetés

Sok játékos hangoztatta - joggal -, hogy mennyi bugtól hemzseg az egyébként nagyszerű RPG, a Kingdom Come: Deliverance. A fejlesztőknek kellett egy kis idő, a legújabb frissítés viszont rengeteget javít a játékon.

Hirdetés

A javítások nemcsak a játékmenetre, hanem a teljesítményre is jó hatással vannak. A Deliverance már kevesebb memóriát használ, és nem terheli annyira a gépeket feleslegesen betöltött dolgokkal. A frissítésről és a további tervekről is beszél a Warhorse az alábbi videóban, érdemes megnézni:

A bugfixek mellett új játékelemekkel is bővült az RPG. Henry bűnbocsánatot vásárolhat a templomokban, hogy megszabaduljon a bűneitől; a női ruhákra is valósághűen hat a fizika, és 16 új könyv is bekerült. Az elfelejtett vagy despawnolt quest tárgyakról már értesítőt is kapunk az új Lost and Found quest keretein belül, a cuccokat pedig a sírásó ládájából szerezhetjük meg.

Ti még pörgetitek a Kingdom Come: Deliverance-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)