Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - romantikus lesz az Amorous Adventures

|

A jövő héten kapjuk meg a Kingdom Come: Deliverance új bővítményét.

Hirdetés

Még augusztusban mutatkozott be az Amorous Adventures (vagy teljes nevén a The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon), a Kingdom Come: Deliverance október 16-án megjelenő csomagja.

Hirdetés

Ebben Henry szerepében Hans Caponnak segíthetünk elnyerni szerelme, Karolina szívét, de a feladatot persze nem egy virágszál átnyújtásával teljesíthetjük. A 10-15 órás játékidő alatt kutathatunk egy családi ékszer után, képbe kerül egy bájital és egy romantikus vers is. Nyilván nem lesz benne túl sok dráma, viszont aki arra vágyik, az mehet harcolni a Rattay Combat Tournamentre.

Még egy sztoribővítmény jön idén, a Band of Bastards, a negyediket, az A Woman's Lotot 2019-ben, a modtámogatással együtt kapjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)