Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - elég erős gép kell, hogy kipróbáld a nemrég indult bétát

|

Az elképesztően nagyfokú realizmust ígérő Kingdom Come: Deliverance-t már kipróbálhatjuk, ha támogattuk a játék elkészítését, de mint kiderült, nem akármilyen PC kell mindehhez.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, mikor érkezik meg a veterán cseh fejlesztőkből álló Warhorse Studios rendkívül realisztikus középkori szerepjátéka, a Kingdom Come: Deliverance, de a béta indulása azt jelzi, már elég jól áll a projekt. A Kickstarteren elég pénzt a virtuális kalapba dobók mellett azok is kipróbálhatják a játék jelenlegi változatát, akik a fejlesztők oldalán keresztül már most megrendelik a játékot.

A készítők szerint rengeteg újdonságot adtak hozzá a szerepjátékhoz az alfateszt óta, így a bejárható terület is jelentősen megnőtt, bekerültek az első átvezető animációk, az új fegyverekkel pedig új vívótechnikákat vethetünk be. Ezen felül kipróbálhatjuk a Kingdom Come: Deliverance lopakodáshoz és bűnözéshez kapcsolódó feature-jeit is, az első elkészült történelmi csatát és néhányat a többféle megoldással bíró küldetések közül is. Egyelőre viszont csak PC-n játszhatunk a bétával és a minimum gépigényt is elég ködösen fogalmazták meg: a négymagos processzorból és a DirectX 11-es videokártyából valószínűleg nem lesz elég a belépőszint, ugyanis ezek mellé 16 GB RAM-ot legalább javasolnak a készítők. Ha viszont egyelőre nem szállnátok be a bétába, az alábbi trailerből egy kis ízelítőt kaphattok belőle, hogyan is képzelik el a csehek a realisztikus középkori RPG-t.

Mit gondoltok, sikerül majd hoznia a megígért minőséget a fejlesztőknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)