Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - rengeteg javítás fért bele az 1.3.1-es frissítésbe

|

A Deliverance messze nem volt hibátlan a megjelenéskor, de a legutóbbi frissítés tengernyi dolgot rendbe tesz.

Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance játékosai gyakran panaszkodtak, hogy az őrök állandóan megállítják és átkutatják őket. A mostani frissítéssel (sok más mellett) vége ennek a kellemetlenségnek.

Hirdetés

A Steam közösség tagjai jelentették, hogy ugyan sosem volt náluk lopott holmi, az őrök még is úgy csináltak, mintha valami lopott cuccot elkoboztak volna. Valóságban semmi sem tűnt el, de mégis baromi idegesítő volt, hogy állandóan zaklatták őket.

Az ilyen hibák mellett hiányzott egy rendes mentési rendszer, kilépési lehetőség és sok egyéb. Ezek most mind bekerültek közel 300 hiba korrigálásával együtt. A patch teljes leírását itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)