Hirdetés

Itt az Epic két újabb ingyen játéka, az egyik meglehetősen ütős

|

Csak pár napig lehet rájuk lecsapni, érdemes lesz sietni.

Hirdetés

Aki feltelepítette már az Epic Games Store kliensét (vagy legalább regisztrált egy felhasználói fiókot), az minden csütörtökön vadonatúj játékkal bővítheti a gyűjteményét, a vállalat pedig ezúttal sem fukarkodott az ajándékkal. 

Hirdetés

Ezúttal a Kingdom Come: Deliverance és az Aztez vált ingyenesen elérhetővé, és egészen február 20-ig bárki hozzáadhatja őket könyvtárához az Epic Games Store honlapján vagy kliensén keresztül. Előbbi egy nyitott világú szerepjáték, amelynek magyar vonatkozása is van, utóbbi pedig egy oldalnézetes, az azték birodalomban játszódó beat 'em up, az Aztez. Mindkettő megérdemli a figyelmet. 

A jövő héten újra egy címet kapunk: a Faeria nevű kártyajátékot zsebelhetjük majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)