Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - elkészülhet a Mafia 2 fejlesztőinek új projektje

|

Pár napja indult el a Kickstarter kampány, de máris sikerült összeszedni az elkészítéshez szükséges pénzt. A Kingdom Come: Deliverance-re több okból is érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés

Álmomból felébresztve nem tudnék hirtelen öt olyan középkori szerepjátékot felsorolni, amiben se mágia, se sárkányok, se más misztikus lények nem szerepelnek. Akinek menne, jelentkezzen.

A Kingdom Come: Deliverance viszont például azért is különleges, mert a készítők nem akarják cukrozni, csak csupa olyan elemet pakolnak bele, amit a barlanglakók is hihetőnek találnának. A fejlesztőcsapatban többek között a Mafia 2, a Crysis 3, az ArmA és a Forza Horizon egykori fejlesztői is szerepelnek, ők pedig már bizonyították, hogy amit kiadnak a kezükből, az nem végzi a sarki szupermarket lemezturkálójában. A pár napja indult Kickstarter kampány 300 000 angol fontos célját 36 óra alatt sikerült elérni, de a gyűjtés a cikk megírásának pillanatában már a 339 000 fontot is átlépte. A játék ennek köszönhetően már biztosan elkészül, és bár még stretch goalokat nem jelentettek be, ha szeretnétek hozzájutni a támogatással járó extra tartalmakhoz, még 27 napotok van rá. Megjelenés 2015 negyedik negyedévében (várhatóan decemberben) PC-re, Mac-re és Linuxra, de ha sikerül engedélyeztetni a Sonyval és a Microsofttal, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is kiadják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)