Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - brutális kihívásokat rejt az új hardcore mód

|

A navigációtól a különböző betegségekig mindenre oda kell figyelni.

Hirdetés

Izgalmas új funkciókat tartogat a Kingdom Come: Deliverance legújabb ingyenes frissítése, amellyel élesedett a kíméletlen hardcore mód.

Hirdetés

Aki ezidáig könnyűnek érezte a játékot, mostantól keményebb feladat elé nézhet. A középkori történet önmagában sem egy egyszerű világban játszódik, de az új játékmóddal még nehezebb dolgunk lesz. A navigálást megnehezíti, hogy nincs iránytű, így ebből a szempontból csak a napállásra támaszkodhatunk. Sokkal komolyabb a harcrendszer is - nagyobbak az ütések, jobban sebződünk, valamint az életerőt nehezebb pótolni és fenntartani, mert az ételek kevésbé hatékonyak.

Természetesen nincs autosave és fast travel funkció, de az utazást még jobban megnehezíthetjük. A Warhorse az alapból brutális feltételek mellett úgy rakta össze a módot, hogy két negatív perket is választanunk kell. A rémálmok miatt például minden esetben negatív hatásokkal ébredünk, az alvajárásnak köszönhetően pedig általában nem ott nyitjuk ki a szemünket, ahol lefeküdtünk. A törékeny csontos opció jócskán növeli a zuhanások, esések sebzését, de szorongás törhet ránk a sisakban a klausztrofóbiának köszönhetően, vagy állandóan éhezni fogunk a galandférgek miatt.

Az új hardcore mód mellett a fejlesztők még a következő DLC-hez, a From the Asheshez is kiadtak egy kedvcsinálót. A trailert alább láthatjátok:

A Kingdome Come: Deliverance hardcore módja már élesedett PC-n, Xbox One-on és PS4-en is, a From the Ashes DLC pedig valamikor júliusban érkezik mindhárom platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)