Hirdetés

Friss trailert kapott a Kingdom Hearts III-hoz érkező ReMind DLC

|

A videó egyúttal megerősített egy, már korábban kiszivárgott megjelenési dátumot is.

Hirdetés

Már jó néhány hónapja tudjuk, hogy új kiegészítéssel fog bővülni az év elején megjelent Kingdom Hearts III, de sokáig titok volt, mikor érkezhet meg. Egy baki miatt már tegnap megtudhattuk megjelenési dátumokat, viszont most befutott a hivatalos bejelentés is.

Hirdetés

A Sony State of Play előadásán debütált a ReMind DLC legújabb előzetese, amiben számos jól ismert karakter helyet kapott, és még az új kalandokba is belenézhetünk egy kicsit. Egyúttal arra is fény derült, hogy valóban január 23-án fog megérkezni a pakk PlayStation 4-re, Xbox One-ra pedig elméletileg egy hónappal később, egészen pontosan február 25-én.

Érdemes végignézni az alábbi trailert, ugyanis a végén van két remek lista arról, hogy milyen új tartalmakat zsebelhetünk be hamarosan.

Ti megveszitek majd a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)