Hirdetés

Kingdom Rush és Steamworld Dig - a 2016/04-es GameStar teljes játékai

|

Áprilisban nem egy, hanem két teljes játékot adunk ajándékba a GameStar magazin mellé.

Hirdetés

Beköszöntött az igazi tavasz, ezzel együtt pedig a játékipar is hatalmas lendületet vett. A rengeteg AAA cím mellé ebben a hónapban két könnyedebb játékot választottunk, hogy azok is megtalálják a szórakozásukat, akik nem akarják hosszú időre elkötelezni magukat.

Az Ironhide Games által fejlesztett Kingdom Rush napjaink egyik legnépszerűbb tower defense játéka. A középkori fantasy világban játszódó kaland során a hullámokban érkező ellenfelek egy előre megadott útvonalon próbálnak eljutni a kastélyunkig, mi pedig megfelelően elhelyezett speciális tornyokkal, és harcosokkal próbáljuk ezt megakadályozni. 18 pálya és 48 különböző ellenféltípus teszi izgalmassá a játékot, amiben különböző kihívásokat is teljesíthetünk. A Kingdom Rusht imádják a játékosok, a Steames értékelések 96%-a pozitív.

A svéd Image & Form akció-platformere egy vadnyugati bányászvárosban, Tumbletonban játszódik. A steampunk világban különböző fejtörőket kell megoldanunk, miközben kerülgetjük az életveszélyes csapdákat és ellenfeleket. Mivel egy bányászós játékról van szó, a pályát lebonthatjuk, az általunk kibányászott nyersanyagokat pedig a felszínen beválthatjuk, hogy abból fejlesszük a karakterünk képességeit. A Steamworld Dig szintén hatalmas népszerűségnek örvend, itt az értékelések 92%-a pozitív.

Mivel indie játékokról van szó, a gépigénytől sem kell tartani. A Kingdom Rush futtatásához legalább Windows XP-re, egy 2GHz-es processzorra, 512MB RAM-ra és egy OpenGL 2.1-et támogató videokártyára van szükség. A SteamWorld Dighez kétmagos processzor, 1GB RAM és egy 512MB VRAM-os videokártyára van szükség. Ebből adódóan mindkét játék ideális akkor, ha valamilyen okból, mondjuk utazás közben nem férünk hozzá az asztali gépünkhöz, és egy gyengébb laptopról játszunk.

A játékok aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/04-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)