Hirdetés

King's Bounty 2, Psychonauts 2 és Twelve Minutes - ezzel játszunk az ünnepi hétvégén

|

Két nap helyett hárommal gazdálkodhatunk, ki is használjuk minden percét.

Hirdetés

Friss megjelenéseket kóstolgatunk, régebbi címeket pótolgatunk, és amikor családtagjaink az arcunkra kiülő Oscar-díjas világfájdalom láttán hogylétünk felől érdeklődnek, akkor elcsukló hangon számolunk be arról, mennyire megerőltető az egész, és bizony egyetlen percét sem élvezzük a tesztnek, sőt mintha a fogunkat húznák.

Mert ugyan ki akarna időhurokban rekedni, szamurájként mongolokat kergetni, mások fejében turkálni, vagy épp a felhők fölé emelkedni, netán a világot megmenteni?

Hirdetés

HP - Twelve Minutes és Ghost of Tsushima megy felváltva, előbbi alaposan kikezdi az agyamat, utóbbi elsimítja ráncaimat, és mindkettőt nagyon élvezem. Vannak időszakok, amikor nagyon szeretek gamer lenni, ez a hétvége most olyan lesz.

mazur - Augusztus 20-át a Psychonauts 2-ben tervezem tölteni, ahol érdekes módon ez az "álomalakítás ünnepe". Mással most nem játszhatok, mert ha a hétfői határidőre nem lesz kész a teszt, akkor bántani fognak a többiek. 

Paca - Váltogatom a Hadest és a Microsoft Flight Simulatort - az egyik nem egy pihentető élmény, a másik viszont nagyon is, így tökéletes az egyensúly. Emellett belekezdek a Twelve Minutesbe, nem volt eddig olyan Annapurna-játék, amit ne szerettem volna, ettől is sokat remélek.

Szada - A King's Bounty II pörög teljes gőzzel, hogy megtapasztalhassam, mi sült ki a szerepjáték és a körökre osztott stratégia keresztezéséből. Ha olvastátok az előzetesemet (vagy Mocsy írását), akkor tudhatjátok, hogy nagy reményekkel néztem a jövő felé, remélhetőleg nem fogok (nagyot) csalódni. 

Gucs - A Rocket League és a World of Warcraft valamelyik változata szinte biztosan előkerül majd a hétvégén, de lehet, hogy folytatom a Resident Evil Village-et is. Mostanában eléggé elhanyagoltam a Capcom horrorját, szóval lehet, hogy már tényleg sort kéne keríteni egy kis szórakoztató borzongásra.

Zs - Továbbra is a Monster Hunter Stories 2 hullámvasúton ülök. Először nem igazán kapott el a játék, aztán beszippantott, 40 óra után viszont kezdek belefáradni a repetitív grindelésbe. Az elveimből nem engedek, ki kell vinni, amit megvettem, de most ismét megfogadtam, hogy ellen fogok állni a JRPG-k csábításának, mert mindig így járok velük. 

Szabi - A hétvége egy részét a volán mögött töltöm majd, úton a tenger felé, ezalatt értelemszerűen kevesebb időm lesz gamingre, hiszen azt bizonyára rosszul viselné a feleségem. Ha már a tengernél vagyunk, akkor valószínűleg a vízben lubickolás és a parton olvasgatás váltja majd egymást. Mindenképp elcsomagolom a Dűnét, hogy átrágjam magam a könyvön, mielőtt bemutatják az új filmet. Persze jön velem a Switch is, nem kizárt, hogy lassan elindulok Calamity Ganon ellen Linkkel, hogy felszabadíthassam Hyrule népét.

- Itt fog csücsülni az asztalomon a Humankind doboza, ami némileg zavaró lesz, mert a hétvégi játékidőmet úgy tervezem, hogy teljes mértékben a tesztelés alatt álló Hell Let Loose fogja kitölteni. Úgy érzem, hogy annyira már megismertem a játékot, amennyire egyedül lehetséges, viszont mielőtt a verdiktre kerülne a sor, mindenképp szeretnék vele egy próbát tenni úgy, hogy randomok helyett egy kommunikatív csapattal ugrunk neki egy csatának, erre pedig minden bizonnyal a munkaszüneti napokon van a legjobb esélyem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kivi - A hét elején befutott a Dota 2 várva várt legújabb frissítése, a 7.30-ás tapasz, ami rengeteg újdonságot és változást hozott. Néhány hős jelentősen átalakult, és mivel mindig a patchek első napjai a legérdekesebbek, a hosszú hétvégén biztosan szánok időt a játékra.

Csirke  - Befejeztem a Ghost of Tsushima Iki Island DLC-jét és az Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Parist is, így kijelenthetem, ég is föld a különbség a két bővítmény között. Hamarosan érkezik tőlem a The Siege of Paris teszt, a Ghost of Tsushima: Director's Cutról, és így az Iki Islandről viszont már olvashattok nálunk. Így, hogy túl vagyok ezeken a kiegészítőkön, minden időmet a Hadesnek szentelhetem. A harmadik bossba (illetve bossokba) eddig mindig beletört a bicskám, úgyhogy töretlen lelkesedéssel próbálkozok tovább. 

Chava - Ha annyiszor lenne egy forintom, mint ahányszor a mostanihoz hasonló szituációban találtam magam, akkor még mindig nem én lennék az ország leggazdagabb embere, de egy csomag rágót talán vehetnék belőle. Szóval az történt, hogy az elmúlt hetek megjelenései közül több is felkeltette az érdeklődésemet, belenéztem ebbe-abba, kipróbáltam ezt-azt, és miután egy hátsóval szerettem volna több paripát megülni, törvényszerűen közéjük zuhantam, és még jól meg is tapostak. Ezért most az esélytelenek nyugalmával listát készítek, sorba rendezem a játékokat prioritásuk alapján, aztán azzal kezdem, amelyiket a legfontosabbnak ítélem.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)