Hirdetés

King's Bounty: Princess in Armor - Lássuk azt a páncélt

|

A King's Bounty első kiegészítője még az idén érkezik. Amelie hercegnő fényes páncélját nézhetjük meg, egy kicsit közelebbről.

Hirdetés

A fantasy játékokban már megszokhattuk, hogy a női páncélok inkább mutatósak, mint hasznosak. Ez nem is nagy baj, hiszen ugy csak játékról van szó, és a csodás kis páncéltangák látványa bizonyítottan jót tesz az emberi szemnek. A King's Bounty feltámadásakor sajnos nem nagyon láthattunk ilyesmit, ugyanis ott a király kincskeresője csak férfiember lehetett.

Sebaj, jön a kiegészítő, melyben a King's Bounty-ból már ismerős Amelie hercegnővel kalandozhatunk. Aki tolta a játékot, az tudja, hogy őt egyszer már megmentettük. Mostanra Amelie  felnőtt, és lóra pattanva ő is elindul rendet rakni. Kedvenc kis sárkánya helyettesíti a Chest of Rage-et, de állítólag legalább annyira profi lesz a kis dög, mint az eredetiben megismert szörnyetegek. Az alant látható képek tanúsága szerint a grafika továbbra is szép, a játékmentet pedig igazán nem piszkálták. Nagy baj tehát nem lehet, a feliratok miatt pedig ne parázzon senki, nálunk angolul jelenik majd meg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)