Hirdetés

Véletlenül bárkinek elérhető lett a Diablo III bétája

|

Amennyiben már elhárították az üzemzavart, akkor csak hír - ha nem, akkor lehetőség! A mai nap bárki bétázhatott a Diablo III-al.

Hirdetés

A Reddit fórumozói vették észre, hogy azok is letölthetik a klienst és játszhatnak a Diablo III bétájával, akik nem is kaptak béta meghívót.  

A Blizzard egy szóval sem említett nyílt bétát, így minden bizonnyal valamilyen véletlen, vagy bug lehet a dolog hátterében. Mindenesetre már meglehetősen sokan lecsaptak rá, így talán a lehetőség most is él, amikor ezt írjuk. Amennyiben már nem, úgy elnézést kérünk, és ezt a cikket tekintsétek úgy, mint beszámolót arról, hogy "kinyílt a Diablo III bétája, de be is zárta a Blizzard...".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)