Hirdetés

Kipróbálnád az Overwatch 2-t? Jelentkezz a bétára!

|

A Blizzard végre megnyitja a játék kapuit a nyilvánosság előtt, fontos részletek derültek ki a PvP-s bétatesztről.

Hirdetés

Lehet, hogy nehéz elhinni, de idén lesz már három esztendeje annak, hogy a Blizzard bejelentette az Overwatch 2-t, ami jókora mértékben épít a 2016-os első részre, de rengeteg kisebb-nagyobb változást is hoz, és végre a PvE-tartalmak is jobban előtérbe kerülnek benne.

Sajnos még mindig nem tudjuk, mikor debütálhat a játék, amit egyébként már láthattunk mozgás közben tavaly, de közben olyan hírt hoztak nekünk a fejlesztők, ami egyértelműen arra utal, hogy nem lehet már olyan messze a megjelenés napja.

Hirdetés

Kiderült, hogy még tavasszal, valamikor áprilisban sort kerít a Blizzard az Overwatch 2 PvP-s bétájára, így remélhetőleg sokan kipróbálhatják, milyen érzés egymásra lövöldözni az ismerős, de átalakított hősökkel. Egy külön oldalon részleteket is kaptunk a tesztről, ami egyelőre csak PC-n lesz elérhető. A tervek szerint 5v5-ös küzdelmekben próbálhatják ki magukat a tesztelők, akik még azt is megleshetik, mit tud a játékkal érkező új hős, Sojourn.

Kipróbálható lesz továbbá egy friss játékmód, a Push, amihez egyből jön két vadonatúj pálya is, a New Queen Street és a Colosseo. Ezeken felül az Escort mód is kap egy újabb csatateret a Circuit Royal képében, és megismerhetjük a Midtown nevű hibrid pályát. Az újdonságok sora itt még nem ért véget, mivel átdolgozott formában tér vissza Orisa, Doomfist, Bastion és Sombra is. Sőt, a friss pingelős rendszer is tesztelhető lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Úgy néz ki tehát, hogy bőven lesz mit próbálgatni a bétában, de ez talán el is várható, ha megnézzük, hogy mennyi idő telt el már az Overwatch 2 bejelentése óta. Ha ti is csekkolnátok, mit tud a Blizzard régi-új hero shootere, akkor ezen az oldalon regisztrálhattok az áprilisi tesztre. Szerencsére akkor sem kell csüggedni, ha nem lesztek a szerencsések között a következő hónapban, mert a Blizzard tájékoztatása alapján akadnak még hasonló lehetőségek a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)