Hirdetés

Kiragadott Carmack: a Rage 22 GB HDD-t igényel

|

A másfél órás beszédből az egyik húzócímet, a Raget emeljük ki.

Hirdetés

Carmack nem hazudtolta meg magát, ugyanolyan lendületes, mint régen volt, és ugyanolyan jól tud beszélni, mint korábban. A Rage kapcsán elmondta, hogy  Xbox360-on 20GB+ helyen fog terpeszkedni, így aki tervezi a játék beszerzését, az mindenképpen ellenőrizze előtte, hogy rendelkezik-e elegendő hellyel. Nem a Rage az első olyan játék, melynek ekkora a helyigénye, elég, ha csak a Final Fantasy 13-ra, vagy a Lost Odyssey-re gondolunk.

Carmack szintén elmondta, hogy PS3-on a Blu-Ray miatt igen sok gondot okoz nekik, hogy ne legyenek problémák a folyamatos futással, ugyanakkor azt is megosztotta a közönséggel, hogy a Rage Xbox360-ra élvez prioritást. Mindezek mellett kitért a PC-re is, melyet a "muscular console" jelzővel illette, és elmondta, hogy a mai, modern PC-k nagyon komoly potenciállal rendelkeznek. Aki esetleg egyben szeretné megnézni a másfél órás beszédet, az korábbi cikkünkben megtalálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)