Hirdetés

Kisebb felháborodást okoztak a Star Wars Outlaws különleges kiadásai és előrendelői extrái

|

Nem finomkodott az ár meghatározásánál a Ubisoft.

Hirdetés

A videojátékok drágák, és készülhetünk arra, hogy alapáron ennél már csak drágábbak lesznek. Jobb híján elfogadtuk, hogy az AAA megjelenésekért 25-30 ezer forintot kell fizetnünk, vagy várhatunk esetleg egy leárazásra, ami szerencsére sok játék esetében hamar, 1-2 hónap után jön. 

A Star Wars Outlaws árazása azonban mégis felrántott néhány szemöldököt. Már az sem mutat túl jól, hogy az alapjáték 29.990 Ft-ba kerül (az elmúlt hónapokban sajnos ez lett a sztenderd a korábbi 27-28 ezer helyett), de az még kevésbé, hogy létezik egy 44.990 Ft-os Gold Edition, illetve egy 51.990 Ft-os Ultimate Edition kiadás is.

Hirdetés

A Gold Edition vásárlói három nappal a megjelenés előtt, augusztus 27-étől elkezdhetnek játszani, és hozzáférhetnek a Season Pass-hoz is, ami két sztorikiegészítőt, egy Jabba-központú exkluzív küldetést, és néhány, a karakterünk testreszabását segítő cuccot ad. Az Ultimate Edition mindezt a Sabbacc Shark és a Rogue Infiltrator skincsomagokkal, valamint egy digitális művészi albummal fejeli meg.

Dobozos változatban Magyarországon a Special Edition lesz kapható 29.890 Ft-ért, aminek része a Sabacc Shark karaktercsomag, és egy steelbookot is adnak mellé, valamint a Gold Edition 44.890-ért, mely digitális változatánál a steelbookkal nyújt többet.

Az előrendelők egy Kessel Runner Bonus Pack nevű csomagot kapnak, speederre aggatható festésekkel és a Trailblazer űrhajóval.

Egyelőre nem tudni, hogy a season passt külön is árulják-e majd, de ha igen, biztosan nem lesz olcsó. Az árazás úgy különösen bátor, hogy PC-n és Xboxon ott a Ubisoft+ Premium, a kiadó havi 17,99 eurós (Xboxon 4990 Ft-os) előfizetéses szolgáltatása, aminek előfizetői szintén augusztus 27-ától játszhatnak majd, ráadásul az Ultimate Editiont kapják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)