Hirdetés

Kisfilm készült Dr Disrespect hírhedt történetéből

|

A Twitchről való kitiltástól a kickes pletykákig Justice Ronald mindent belegyúrt a 6 perces videójába, ami még a streamert is meglepte.

Hirdetés

Még a főszereplő sem számított arra, hogy bárki annyira kiváló kisfilmet készít róla, mint Justice Ronald. Az animációval foglalkozó alkotó az Unreal Engine és a Blender eszközeivel rakott össze egy lenyűgöző videót, ami egy sci-fi kalandként értelmezi újra Dr Disrespect streaming karrierjét.

A tartalomgyártó útját rengeteg kérdéses és problémás ügy keresztezte, de tagadhatatlan, hogy hatalmas rajongótáborral és elképesztő számokkal uralja a streaming világot.

Hirdetés

Justice Ronald a 6 perces anyagba belegyúrta Disrespect Twitchről történt titokzatos kitiltását, a YouTube-ra költözését, és a Kickkel kapcsolatos pletykákat. A videó tele van apró easter eggekkel és hivatkozásokkal, így a streamer rajongói rengeteg apróságot találhatnak minden képkockában.

A videót maga a doki is látta, miután Jake Lucky (e-sport riporter) kiposztolt belőle egy darabkát. A streamert lenyűgözte Ronald munkája. A srác tényleg tehetségesnek tűnik, így remélhetőleg lesz majd lehetősége megvillogtatni tudását az iparban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)