Hirdetés

Kiszivárgott a Baldur's Gate 3 xboxos megjelenési dátuma?

|

Úgy tűnik, tényleg tartani fogja magát a Larian az idei megjelenéshez.

Hirdetés

Swen Vincke, a Larian Studios elnöke többször is elmondta interjúkban, hogy miután sikerült megbeszélni ezt-azt a Microsofttal, elkészülhet a Baldur's Gate 3 Xbox Series X/S verziója, és valamikor az idei év végén a játékosok kezei közé is kerülhet.

Október végén már sokan aggódni kezdtek, ezért Swen a Twitteren erősítette meg, hogy továbbra is az idei megjelenés a cél. Pontos dátumot még mindig nem fűzött a közleményhez, de minden jel szerint jól haladnak a dolgok.

Hirdetés

Azért érthető az xboxos játékosok aggodalma, de most valaki előlépett, hogy megnyugtassa a tömegeket. Az Exputer egy meg nem nevezett, Larian Studioshoz közeli forrásra hivatkozva lehozta, hogy a Baldur's Gate 3 xboxos változatának tervezett megjelenési dátuma a 2023. december 6. Ugyan egy meg nem nevezett forrás meg nem erősített kijelentéséről van szó, így nem biztos sem az, hogy valós, amit állít, sem az, hogy még ha ezzel a dátummal is tervez a Larian, akkor is sikerül majd tartani, de ceruzával már be lehet írni.

Amennyiben a tesztelés során találnak valamilyen kritikus hibát, úgy minden felborulhat, és a játék akár 2024-re is átkerülhet. Reméljük, hogy néhány héten belül Xboxon is pörgethetjük majd az év egyik legerősebb címét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)