Hirdetés

Kiszivárgott a Dead Space remake, vigyázzatok a spoiler... á, hagyjuk!

|

Mindig akad valaki, aki alig várja, hogy megmutathassa az interneten, ő már vígan játszik azzal, amire másoknak még várniuk kell.

Hirdetés

Noha mind a sajtó képviselői, mind az influenszerek azzal a feltétellel kapnak meg premier előtt egy-egy játékot, hogy betartják a szabályokat, azaz nem posztolnak cikket vagy videót, egy előre meghatározott időpont előtt (ezt nevezik embargónak), valamint streamelni is csak akkor kezdenek el, amikor már megengedett, és semmiképp sem mutatnak többet a játékból, mint amennyit szabad. Az ugyanis egyetlen kiadónak vagy fejlesztőnek sem érdeke, hogy a spoilerek miatt esetleg meggondolják magukat a potenciális vásárlók.

A többség természetesen tartja magát ehhez az olykor NDA-ba, azaz titoktartási egyezménybe foglalt, máskor csupán hallgatólagos megállapodáshoz, ám mindig számolni kell azzal, hogy valaki megszegi a szabályokat. Az ilyen renitens alakoknak köszönhetően szivárgott ki tavaly még a megjelenés előtt a The Callisto Protocol teljes kampánya, és most ugyanez látszik megismétlődni a Dead Space remake-jével.

Hirdetés

Már felbukkantak az első streamek a YouTube-on, amelyek nem állnak meg, teszem azt az első óránál, hanem mind többet és többet mutatnak Isaac Clarke rémálomszerű kalandjaiból a USG Ishimura fedélzetén. Két és fél, sőt négy óra hosszúságú anyagokat is találni, ám miután egy 2008-as játék újrafeldolgozásáról van szó, a spoilerek hatása értelemszerűen limitált

Ezzel együtt sem árthat azonban az óvatosság, amíg a premierre vártok, mert a fejlesztők sok mindenen változtattak annak érdekében, hogy az élményt napjaink elvárásaihoz igazítsák. A kibővített vagy átírt dialógusok, az opcionális feladatok és az alternatív befejezés is csupa olyasmi, amit jobb, ha mi magunk fedezünk fel játék közben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Dead Space remake január 27-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)