Hirdetés

Kiszivárgott a Dragon's Dogma 2, vigyázzatok a spoilerekkel!

|

Egy Twitch-streamer magasról tett az embargóra és több órán át közvetítette, ahogy élőben játszott a Capcom megjelenés előtt álló akció-RPG-jével.

Hirdetés

Mostanában ritkán nyúl mellé a Capcom, ezért cseppet sem meglepő, hogy élénk érdeklődés övezi idei sikervárományosát, a Dragon's Dogma 2-t. Nincs már messze a premier, március 22-én debütál a nagyszabású fantasy akció-RPG PC-n (ezt a változatot Denuvo védi), PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, nyilván jó lenne már ezt a kis időt spoilerek nélkül kibírni, de mindig akadnak renitens tartalomgyártók, akik 15 perc hírnév és persze további feliratkozók, valamint a tőlük remélt támogatás kedvéért azt kockáztatják, hogy feketelistára kerülnek.

Természetesen a Capcom újdonsága sem kerülhette el a sorsát, egy JustIchor nevű Twitch-streamer elég bátornak érezte magát ahhoz, hogy nem kevesebb mint négy órán át közvetítse, amint a Dragon's Dogma 2-ben kalandozik. A kiadó közbeavatkozása nyomán a platform üzemeltetői törölték a problémás tartalmat, ám ez nem jelenti azt, hogy ne bukkanhatna fel másutt, illetve ne jutna eszébe hasonló mutatvány egy másik streamernek, vagy akár többnek.

Hirdetés

Mostantól tehát fokozott óvatosság ajánlott a világhálón, amennyiben nem szeretnétek a Dragon's Dogma 2-vel kapcsolatos spoilerekbe belefutni. Aki pedig a megjelenés előtt szeretne egy kis ízelítőt belőle, annak inkább a meglepően sok lehetőséget tartogató karakterszerkesztővel érdemes kísérleteznie, valamint megnézheti a játék Ian McShane (Deadwood, John Wick) narrációjával kísért bemutatóvideóját.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)