Hirdetés

Kiszivárgott a Resident Evil 8 félkész változata

|

Még sok textúra hiányzik, de a spoilerektől azért okkal tarthatunk.

Hirdetés

Továbbra is fokozatosan érkeznek azok az információk és anyagok, amiket a Capcomtól egy zsarolóvírusos támadással szereztek meg hackerek. Novemberben például azt árulták el, milyen projekteket tervez a kiadó befejezni a következő négy évben, és persze a játékiparban mindig minden változik, de így nehéz lesz meglepetésszerűen bejelenteni az újdonságokat.

Most fórumokon bukkantak fel képek a Resident Evil Village-ből, amiken még a fejlesztők számára hasznos adatok is láthatók.

Csak azok görgessenek tovább, akiket nem zavarnak potenciális spoilerek.

Hirdetés

Magát a buildet ugyan nem tették közzé a hackerek, de a képeken láthatunk különböző, eltorzult és egészen emberszerű szörnyeket, Miát egy gyerekszobában, egy babát, akinek fontos szerepe lehet, katonákat és egy szőke lányt is. Az alábbi galériában mindet megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)