Hirdetés

Kiszivárgott a törölt The Avengers videojáték játékmenete

|

FPS-nézetből dobálhattuk volna benne Amerika Kapitány pajzsát, és lőhettünk volna mindenkit fejbe Vasemberrel.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor idén ősszel végre megjelenik a Crystal Dynamics-féle Marvel's Avengers játék, de korábban bizony a THQ is próbálkozott egy olyan címmel, ami a Boszúállók leghíresebb tagjait tette volna meg főhősének. A kiadó csődje után azonban végül kukázták ezt a játékot. Most erről szivárgott ki némi gameplay anyag.

Hirdetés

A THQ-féle The Avengers rendhagyó módon egy belsőnézetű játék lett volna, amelyben olyan hősöket irányíthatunk, mint Amerika Kapitány, Vasember, Hulk és Thor. Simán lehet persze, hogy később más szuperhősök is bekerültek volna. A játékmechanikák nem voltak túlzottan bonyolultak, kedvenc hőseink a hozzájuk passzoló támadásokkal fektethették ki a gaz ellent, tapasztalati pontokat gyűjtögethettek, és persze új képességeket oldhattak fel. 

A most kiszivárgott gameplay videók kapcsán fontos megjegyezni, hogy a fejlesztés nagyon korai szakaszában készültek, tehát nem feltétlenül tükrözik pontosan azt, ahogy a The Avengers kinézett volna, ha végül tényleg elkészül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)