Hirdetés

Kiszivárgott az A Plague Tale: Requiem megjelenési dátuma

|

Az Xbox Store-on jelent meg a konkrét nap, tudjuk, mikortól élhetjük át Amicia és Hugo kalandját az A Plague Tale: Innocence folytatásában.

Hirdetés

Az Asobo Studiónak most nagyon jól megy: mielőtt a Microsoft Flight Simulatorral lenyűgözte volna a polgári repülés iránt érdeklődőket, váratlanul nagy sikert aratott 2019-ben az A Plague Tale: Innocence-szel, melyben egy testvérpárt kísérhettünk végig patkányokkal tömött középkori tájakon.

A csapat következő játéka az A Plague Tale: Requiem lesz, melyben ismeretlen, távoli tájakra utazhatunk, ahol Amicia és Hugo megpróbálnak új életet kezdeni, valamint levenni a rontást, ami undorító rágcsálók áradatát okozza mindenhol, amerre járnak.

Hirdetés

Az Xbox Store-ban váratlanul felbukkant a megjelenési dátum, amit egyelőre érdemes ceruzával feljegyezni, mivel a kiadó még nem erősítette meg, de a hivatalos digitális áruházak hiteles forrásnak számítanak. Ez alapján úgy tűnik, június 17-étől, péntektől vethetjük majd bele magunkat az új kalandokba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha tényleg így lesz, a megjelenési dátumot napokon belül megerősíthetik. Az A Plague Tale: Requiem Nintendo Switchen, PlayStation 5-ön, PC-n és Xbox Series X|S-en lesz játszható, utóbbi kettőn az Xbox Game Pass előfizetői az első pillanattól kezdve további költségek nélkül érhetik majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)