Hirdetés

Kiszivárgott az egyik exkluzív játék, amit a The Game Awards 2023-on fog leleplezni az Xbox

|

Úgy tűnik, hogy legalább egy nagy bejelentésre már biztosan számíthatunk a Microsoft videojátékos részlegétől.

Hirdetés

Holnap ilyenkor már magunk mögött lesz a The Game Awards 2023, tudni fogjuk, hogy melyik címet választották az év játékának, és örülhetünk, amiért bejelentették és leleplezték azokat a játékokat, amiket nagyon vártunk, illetve kesereghetünk a hiányzók miatt. Geoff Keighley és csapata az elmúlt évekhez hasonlóan nagyszabású műsorral készül, amiből az iparág számos szereplőjéhez hasonlóan a Microsoft is kiveszi a részét.

Az Xbox gyártója előre szólt, hogy fontos bejelentésekre és hírekre számíthatunk, de konkrétumokkal nem szolgált. A világhálón keringő pletykák azt valószínűsítik, hogy kapunk egy újabb, talán már premierdátummal is megtámogatott Senua's Saga: Hellblade II trailert, beharangozzák az Activision Blizzard Game Passbe érkező játékainak első hullámát, valamint bemutatkozik a Dishonored 3 a Redfallal csúnyán mellényúló Arkane Studiostól. Ezek mellé pedig a legfrissebb értesülések alapján felírhatunk még egy meglepetést.

Hirdetés

Először 2021-ben lehetett hallani a Project Shaolinról, miután az Nvidia számos másik mellett ezt a kódnevet is kiszivárogtatta. Később két szakújságíró, Jez Corden (Windows Central) és Jeff Grubb (VentureBeat) is azt állította, hogy a szóban forgó munkacím egy olyan harcművész RPG-t takar, amelyik a Wu-Tang Clan közreműködésével készül a Brass Lion Entertainmentnél. Értesüléseiket most az Insider Gaming is megerősítette a hozzá eljuttatott gameplay anyagra támaszkodva.

Vegyük is gyorsan sorra a friss információkat:

  • A portál úgy tudja, hogy már alfában van a külső nézetes, gyors tempójú harcokra fókuszáló játék, amiben cseppet sem meglepő módon a zene is kiemelt szerepet kap, olyannyira, hogy belefolyik a küzdelembe is.
  • A zene alapját a Wu-Tang Clan katalógusa képezi, a legtöbb számot DJ Just Blaze dolgozta át a játék kedvéért.
  • Színpompás képi világa animációs filmekre emlékeztet, a Pókember: Irány a Pókverzum!-ot hozták fel példaként.
  • Négy fegyvertípus és különböző harcstílusok kombójából válogathatunk.
  • Afféle korlátozott időre szóló buffként a Wu-Tang Clan mind a kilenc tagja irányítható, ilyenkor megnövelt életerővel és látványos ultikkal számolhatunk.
  • Lesz egy közösségi hub, az un. szomszédság (Neighborhood), ahol kereskedhetünk, zenét hallgathatunk és felvághatunk a többi játékos előtt a legmenőbb szereléseinkkel.
  • A játék nagynak mondott, "a valóság határait elmosó" világát kötöttségek nélkül fedezhetjük fel.
  • Egyik forrás sem tudta megmondani, hogy mikorra várható a megjelenés, az Insider Gaming a látott gameplay alapján úgy saccolja, hogy még legalább egy-két évre lehet.
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)