Hirdetés

Kiszivárgott az elkaszált Rayman 4

|

Mostanra már az őrült nyulak dominálják a Rayman franchise-t, de mielőtt ők beléptek volna a képbe, a Ubisoft egy hagyományosabb folytatáson is dolgozott.

Hirdetés

A Rayman minden idők egyik leginkább ikonikus sorozata, viszont ennek ellenére kicsit elszomorító, hogy már majdnem 10 éve, egészen pontosan 2013-ban jelent meg a legutóbbi, klasszikus stílust követő epizód.

Az azóta eltelt időben főleg különféle spin-off játékok tartják életben a franchise-t, többek között a bolond nyulakra fókuszáló Raving Rabbids mellékszál, amelynek legújabb epizódja, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope pont idén jelent meg.

Hirdetés

Az Origins és a Legends ugye az eredeti, két dimenziós epizódok stílusát igyekeztek felidézni, azonban a Ubisoft korábban már több 3D Rayman játékot is készített, melyek közül a legutolsó a kifejezetten szórakoztatóra sikeredett Rayman 3: Hoodlum Havoc volt.

A fejlesztőcsapat ezt követően el is kezdett dolgozni a folytatáson, de ez a projekt végül sosem készült el, csak bizonyos részei kerültek át a végül megjelent Rayman Raving Rabbids nevű spin-off játékba, ami jelentősen átformálta a franchise arculatát.

Úgy tűnik, hogy valaki mostanában nagyon sok titokhoz fér hozzá, ugyanis a Duke Nukem Foreverhez és a Preyhez hasonlóan most a Rayman 4 korai verziója is kiszivárgott és a 4chan egyik felhasználójának köszönhetően közkézre is került.

A videók alapján úgy tűnik, hogy a nyulak már ebben a korai fázisban is részét képezték a koncepciónak és valószínűleg ebből fejlődhetett ki az a játék, amelyik végül megjelent. Ti mit gondoltok? Jobban jártunk volna ezzel a verzióval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)