Hirdetés

Kiszivárgott egy olyan Sonic játék trailere, amit a Fall Guys inspirált

|

A Sonic Toys Party már azelőtt teljesen lelepleződött, hogy bejelentették volna.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a Sonic, a sündisznó filmek első spin-offja, a Knuckles sorozat (nálunk a SkyShowtime-on keresztül), és az év végén mozikba kerül a harmadik Sonic film is. De nemcsak ez a két produkció bővíti idén a franchise-t, hanem várhatóan egy vadonatúj videojáték is, amely egészen más oldalról közelíti meg a villámgyors kék sünt, mint a Sega korábbi alkotásai.

A Sonic Stadium jelentette, hogy idő előtt kiszivárgott szinte minden egy új Sonic-játékról, amely a Sonic Toys Party nevet kapta és állítólag a Sega azon divíziója dolgozik rajta, amely a Sega Pocket Club Managerért felel. A projekt a Fall Guys koncepciójából merít. 

Hirdetés

Akár 32 játékos is nekiveselkedhet a kvalifikációért a Sonic-univerzum karaktereit irányítva, többek között Sonic, Knuckles, Shadow és Tails is a listán lesz. Természetesen itt is az utolsó fog nyerni, aki talpon marad. Van azonban valami, amiben eltér a Sonic Toys Party és a Fall Guys: előbbi állítólag mobiljáték lesz. Crossoverek itt is lesznek, a Personát és a Saint Seiyát is említették. A részletek mellett felkerült az internetre a játék első videója is, nézzétek, amíg le nem veszik: 

A Sonic Toys Party valamikor nyáron rajtolhat el, a Sega még nem kommentálta a szivárgást. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)