Hirdetés

Kiszivárgott egy videó a Ubisoft Project U munkacímen készülő lövöldéjéből

|

A Ubisoft számtalan fejlesztés alatt álló többjátékos címei közül talán a Project U-ról tudjuk a legkevesebbet, de a szivárogtatókat senki sem állítja meg.

Hirdetés

A Project U-t egy éve jelentette be a kiadó, de azóta sem láttunk belőle semmit, legalábbis hivatalosan. A szerencsés kiválasztottakat meghívták egy bétatesztre, de kevesen akartak megsérteni egy titoktartási szerződést. Persze mindig van legalább egyetlen ember, aki áttör a védelmen, és úgy gondolja, több lesz a világ egy újabb szivárgástól.

Jött tehát a HŐS, aki feltöltötte publikus platformra egyik meccsének darabkáját, és így megmutathatta a világnak, min is dolgozik a stúdió. Hogy ezt erkölcsileg ki hogy ítéli meg, azt rátok bízzuk, de legalább még nézhető a Project U, amíg le nem vetetik az ügyvédek.

Hirdetés

A bejelentés szerint egy kooperatív lövöldéről van szó, amely a bejelentés szerint olyan élményt kínál, amit még sosem tapasztalhattunk korábban. Nagy kijelentés ez (és igen sokszor hallottuk már alaptalanul), de akárhogy is, különböző karakterekkel fogunk csapatosan lövöldözni dolgokra, a kiszivárgott felvétel szerint TPS formátumban. Az anyag egyébként meglehetősen rövid, és fehér csíkok tarkítják, de aki ettől függetlenül is kíváncsi rá, az kattintson ide.

A Project U még mindig nem kapott megjelenési dátumot, vagy egy normális bemutatót. Ki tudja, mi lesz még ebből, de remélhetőleg nem a Ubisoft bedőlt projektjeinek temetőjében fogja végezni.

Ti mit gondoltok, milyen sors vár rá?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)