Hirdetés

Kiszivárgott egyórányi Rainbow Six: Parasite játékmenet

|

Egy streamer úgy döntött, a titoktartási szerződést figyelmen kívül hagyja.

Hirdetés

Mivel már nem csak bizalmasait, hanem külsősöket is bevon a Ubisoft a korábban Rainbow Six: Quarantine nevet viselő, de a való világ változásai miatt most ideiglenesen Parasite kódnéven futó játéka tesztelésébe, valószínűleg nincs messze a megjelenés. Eleve is 2021 elejére ígérték, miután egyszer már elhalasztották, és jelen állás szerint az év hátralévő részében sikerül befejezni.

Az épp zajló technikai tesztben egy M3ga.m007.gaming nevű Facebook oldal egyik adminja is részt vett, és miután megkapta a meghívót, több mint egy órán át streamelt.

Hirdetés

A videó, melyet itt tudtok megtekinteni, erősen vízjeles, de azért látszik, nagyjából mire számíthatunk majd a játékmenettől: például nagy, pulzáló, földönkívüli gömbökbe kell majd belenyomnunk valami követőeszközt. A küldetések során információt kell majd gyűjtenünk, illetve mintákat is szerezhetünk, ha elég ügyesen játszunk. Ha elérjük egy alzóna végét, eldönthetjük, hogy továbbmegyünk-e, vagy megelégszünk azzal, amit addig begyűjtöttünk, és inkább lelépünk. Sok elemet átvettek a Siege-ből, és ahogy azt az első teaser is sugallta, visszatérnek az ismert karakterek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)