Hirdetés

Kiszivárgott felvételeken láthatod mozgásban az ARC Raiderst, de siess, mert szedegetik le a videókat

|

Nem sokat hallottunk mostanában a projekt felől, de úgy néz ki, érdemes lesz még egy kicsit várni.

Hirdetés

Már a 2021-es The Game Awardsos leleplezése óta tudjuk, hogy készülőben az ARC Raiders, ami egy TPS nézetű extraction shooternek ígérkezik. A ex-DICE-os fejlesztőkből verbuválódott Embark Studios ráadásul egy ingyenesen játszható mókának szánja a dolgot, így persze már csak emiatt is hamar felfigyeltek rá az erre fogékonyak. Ugyan az eredeti tervek szerint már valamikor tavaly megjelent volna, a csapat végül eltolta a premiert, azóta pedig nem is hallottunk különösebben sokat róla.

Most azonban egy jó adag kiszivárgott felvétel törte meg a csendet, aminek mentén bepillantást nyerhettünk a játék alpha változatába. Nehéz lenne tagadni, a játék valóban sok elemében az extraction shooter műfajt idézi, amelyet nem mellesleg aprólékos részletességgel megalkotott környezetben tálalt a csapat, köszönhetően elsősorban az Unreal Engine 5 adta lehetőségeknek.

Hirdetés

A felvételeket egyébként egy ismeretlen YouTube felhasználó szivárogtatta ki, amin nem csak a gunplayt, de számos gépiesített ellenséget is fellelhetünk. Persze nem tudni, hogy meddig lesznek elérhetőek ezek, már több oldalon lekapcsolták a videókat, így érdemes addig rájuk csekkolni, amíg lehet. A jelen pillanatban elérhető videót itt találhatjátok.

Érdemes lesz figyelni, lehet, hogy hamarosan a csapat is előáll majd valami konkrétabbal, ugyanis a pontos megjelenéssel kapcsolatban egyelőre semmi infó nem érkezett. Ráadásul időközben már az Embark Studios egy másik játéka, a The Finals is leleplezésre került, ami szintén igen egyedi projektnek igérkezik. Van mit várni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)