Hirdetés

Kiszivárgott FIFA 12 videó, új képek

|

Sokan szidják, sokan szeretik, de egy biztos: a FIFA játékokat évről-évre várjuk, hátha. Most is ez a helyzet: hátha!

Hirdetés

A FIFA 11-ben eltüntették a kezezést, viszont kaptunk cserébe új fizikai motort, valamint a PC-s verzió már megközelítette konzolos testvéreit.

Lassan egy hónapja olvashattatok nálunk a játék első részleteiről, melyeket most megtekinthettek egy 9 perces videón is - igaz, kamerás felvételen, de mégiscsak ez az első mozgókép a játékból (ne aggódjatok, nem akad a gépetek, sokszor leállás van a videóban):

Ahogy láthatjátok, nagy hangsúlyt fektetnek az ütközési rendszerre, ami nem is baj, hiszen a FIFA 11-ben nem egyszer történt furcsa esés, becsúszás, lökés, ahol vagy lefújtak valamit, amit a legnagyobb jóindulattal még csak lepkef*ngnak sem lehet nevezni, vagy továbbengedtek olyan lökést, amitől három métert repült a szenvedő alany. Szóval ráfér a fejlesztés és újítás erre a részre, sok más mellett, pl. jó lenne visszahozni a kezezést (persze ésszerű keretek között), a les-érzékelés még mindig nem tökéletes, valamint a játékosok helyezkedése is hagy némi kívánni valót maga után. Én szurkolok az EA-nek, a FIFA jó kis sorozat, csak oda kell figyelni rá. Néhány új képet találtok képgalériánkban:

Mostanság pedig jobban szüksége van a sorozatnak minőségjavulásra, mint eddig valaha, ugyanis a Pro Evolution Soccer jött, látott, és sokak szerint győzött is a rivalizálásban. Még idén kiderül, kinek sikerül többet beleadni a játékába, érkezik természetesen a PES12 is, melyből szintén láthattunk már hasonló videót. Tessék összevetni őket, jöhetnek a vélemények!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)