Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor próbálhatjuk ki a Call of Duty: Black Ops Cold War bétáját

|

Ha minden jól megy, akkor már egy hónappal a megjelenés előtt belevethetjük magunkat a Treyarch új lövöldéjébe.

Hirdetés

A tavalyi Call of Duty: Modern Warfare kifejezetten jól sikerült, így nem csoda hogy a széria következő felvonását, a Call of Duty: Black Ops Cold Wart is igen nagy várakozás övezi. Egyre több infó szivárog ki a játékról, így már tudjuk a megjelenési dátumot, hogy milyen kiadásokat kapunk és most arra is fény derült, hogy mikor ugorhatunk fejest a bétába. Legalábbis elméletileg.

A Modern Warfare és a Call of Duty: WW2 játékon belüli boltjában jelent meg egy időre, hogy mikor indul a Black Ops Cold War bétája, amit a COD Tracker szúrt ki először. Eszerint legelőször október 8-án a PS4 játékosoknak már lehetőségük lesz próbálgatni a játékot.

Hirdetés

Arról egyelőre nem érkezett infó, hogy a többi platformra mikor jön ez a verzió, de az eddigi évek tapasztalataiból arra következtethetünk, hogy október 8-9-én a PS4-es előrendelők kezdhetik meg a bétatesztet, majd 10-12-én jön a platformon a nyílt béta. Feltehetőleg a PC-s és Xbox One-os előrendelők számára a következő hétvégén, tehát 15-16-án nyílik meg a lehetőség, a teljes közönség pedig október 17-19-én kezdheti meg a lövöldözést. 

Mindezek persze csak feltételezések, és jó eséllyel a fejlesztők szeptember 9-én jelentik be hivatalosan a megjelenést illető terveiket. A tesztelések után fejlesztőknek nagyjából egy hónapja lesz csiszolgatni a játékmenetet, hiszen a Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)